Over ons

De plek waar ruimte is voor balans

Ons verhaal

Balans is voor iedereen

Vaak willen we te snel, te veel en te goed. Waardoor we vergeten te luisteren naar ons gevoel, lijf en geest. Bij de Yoga Gym staat fun, flex en flow centraal waardoor er Grow (progressie) ontstaat.

Dit is de plek waar gevoel en discipline samenkomt, de plek waar ruimte is voor balans, de plek waar jij echt jezelf kan zijn of worden.

Met een enthousiast en liefdevol team van docenten en bieden we net dat stukje extra mentale en persoonlijke begeleiding.

We bieden yogalessen, fitness, workshops, events en een gymruimte aan die geschikt zijn voor mensen mét en zonder ervaring, voor jong en oud.

Dus ook voor jou!

Missie

We willen een veilige plek bieden, waar iedereen zichzelf mag en kan zijn. Waar je je zorgen even mag parkeren en echt tijd voor jezelf mag nemen. Een plek waar je zowel lichamelijk als geestelijk mag ontwikkelen op jou tempo. Waar nieuwe vriendschappen ontstaan, waar gelachen wordt en soms gehuild. Waar je je energie kwijt kan en de deur uit stapt met nieuwe energie. Een plek waar je wilt blijven terugkeren.

Onze beschermers

Shiva Nataraja

In de dans van Shiva als Nataraja komt het vernietigen, het beschermen en het scheppen samen. Alles wat er gister was, is vandaag alweer veranderd. Alles wat nu begint, zal uiteindelijk ook weer eindigen. Wij delen graag wat Nataraja voor onze levensfilosofie betekent en waarom Yoga Gym Zwolle juist Shiva als Nataraja als symbool heeft gekozen:

 Tijdens het dansen, sporten en op de yogamat merk je dat het leven constant verandert. De ene dag gaat het je voor de wind en de andere keer kom je voor je gevoel geen stap vooruit.

Hanuman

Hanuman (ook wel “Sankata Mochana”) is de verdrijver van verdriet. Hij is het inspirerende voorbeeld hoe je iets kan bereiken (volmaakte Sadhana). De perfecte combinatie van kracht, intelligentie en verlichting.

Hanuman is de essentie van Bhakti-Yoga en deze yogavorm stroomt volop in de Yoga Gym Zwolle.

Bhakti is een vorm van Yoga van toewijding en compleet geloof. Waarin je de Guna Sattva (zuiverheid, helderheid en harmonie) nastreeft. Een overgave aan puurheid, waarin ieder die op je pad komt je persoonlijke leermeesters zijn. Sattvische leraren zijn zichzelf: ze geven niets om volgers, je bent welkom om te komen, maar ook om weer te gaan. Voor deze leraren is het belangrijk om anderen in hun kracht te zetten. Ze beloven niets en geloven dat er meerdere wegen naar verlichting zijn. Het is aan jou om te kiezen en elke dag te doen wat je mag doen

Vragen?

Wij staan voor je klaar

Neem contact met ons op of bezoek onze studio

Bellen, appen of mailen? Ons is niets te gek, dus pak die telefoon en neem contact met ons op!

Alleen telefonisch bereikbaar tussen 10.00 & 14.00 uur, de rest van de dag zijn wij offline 🙂