Onze docenten

Geven jou ruimte

Yoga doe je samen

Maak kennis met onze docenten

Met een enthousiast en liefdevol team van docenten bieden we net dat stukje extra mentale en persoonlijke begeleiding. 

Onze docenten hebben een opleiding genoten bij verschillende gerenommeerde yogascholen zoals Arhanta Yoga, onze eigen Yoga opleiding of bijvoorbeeld De Nieuwe Yogaschool.

Nog belangrijker, zijn onze docenten geselecteerd op gevoel: passen ze bij de Yoga Gym en kunnen ze jou een toegevoegde waarde en extra ruimte geven?

Onze yoga docenten

Onze gym
docenten

"The Journey is the destination!"

Larissa

Larissa is intuïtief sterk en voelt exact aan waar jouw persoonlijke groei zit. Daarnaast weet ze de kennis – die ze heeft opgedaan tijdens meerdere opleidingen op het gebied van Aerial Dance, Aerial Yoga en Yoga – goed toe te passen tijdens haar groepslessen en één-op-één coaching. Larissa leert jou:

Het is

Wist je dat Larissa de oprichter is van Dance & Yoga Zwolle en nu samen met Roos eigenaar is van de Yoga Gym Zwolle & Dance Yoga Zwolle?

Lessen die Larissa geeft

"Wake up Sleeping Beauty, it's time to become the Beast!"

Roos

Roos is, samen met Larissa, eigenaar van Dance & Yoga Zwolle & Yoga Gym Zwolle. Haar lessen zijn, door haar enthousiasme, nooit saai en staan vaak in teken van conditie, kracht en flow. In haar lessen zijn altijd genoeg opties, hierdoor kan jij sporten op jouw eigen niveau. 

Kortom, met Roos: 

Lessen die Roos geeft

Psychomotorisch Therapeut

Jose

Als psychomotorisch therapeut richt José zich op de ervaring die je hebt in het hier en nu. Wat voel je in je lichaam; welke sensaties, gevoelens, emoties maken de bewegingen in je los? Haar brede kennis van meditatie- en ademhalingstechnieken, het Taoïsme en Mind Eye Power verweeft ze in de yoga lessen. Waardoor jij je soepeler zult bewegen; op de mat en in het dagelijks leven.

Met haar liefdevolle, open en niet-oordelende houding zorgt ze ervoor dat jij

Lessen die Jose geeft

Yoga & flow

Jody

Jody is een echte yogi en één van onze meest ervaren yoga docenten. Met haar zachte en vrolijke karakter begeleidt ze jou in de meest uitdagende houdingen en flows. Jody is een all round yoga & Aerial docent en geeft lessen waarin zowel beginnende als gevorderde yogabeoefenaars zich thuis voelen.
Het mooie aan yoga vindt ze de combinatie van kracht en balans. Het voortdurend zoeken naar evenwicht is net zo relevant op de yoga-mat als in de rest van het leven. Tijdens een yogales gaat de focus terug naar het hier en nu. Door ademhaling te verbinden aan bewegingen ontstaat lichaamsbewustzijn en wordt verdieping gecreëerd.

Lessen die Jody geeft

Adem en maak ruimte

Elise

Elise houdt van balans! Je vindt haar vaak in de Gym voor kracht training en ook vaak in de yogazaal voor zachtheid en ruimte. Haar specialiteit is ademhaling, waardoor kracht en stretch meer voelbaar is. 

Lessen die Elise geeft

Klank & Ontspanning

Marjolein

Verwen jezelf met een Yoga les met een helende klank! Marjolein geeft in de yoga les van Larissa extra verdieping door klank.

Lessen die Marjolein geeft